27 Nisan 2010 Salı

TIĞ İŞİ BANYO PASPASI

Herkese merhaba:)Umarım herkesin keyfi yerindedir.Ben bu aralar epey yoğunum,malum 23 Nisan yaklaşıyor,öğrencilerle bu güzel günü layığıyla kutlamak için harıl harıl çalışıyoruz.İnşallah herşey çok güzel olur(özellikle hava) ve öğrencilerimiz bol bol eğlenebilirler..
İki haftadır büyük bir hevesle ördüğüm banyo takımını nihayet bitirdim.Burada gördüğüm takımdan esinlendim.Ben büyük paspası özellikle biraz daha büyük yaptım.Ören Bayan Dore ile ördüğüm bu takımda 3 beyaz,2 lila,2mor ip kullandım.Sayı veremicem çünkü göz kararı ördüm.Yukardaki linke bakarsanız takip ettiğim şemayı görebilirsiniz.Çiçeklerin yapımı şöyle:Uzunca bir zincir çekin,geri dönüp 5-6 tane ikili trabzan örün,sonra 1 sıkiğne yapın,sonra tekrar 5-6 tane trabzan.Nu şekilde devam edin.Ardından espiral şeklinde sararak arka tarafından ortadan dışa doğru dikin.Ben dikerken hayalet iplik kullandım.Çiçekleri ve yaprakları sevgili silikon tabancamla yapıştırdım:)İyi ki varsın....:))

Umarım sizler de benim kadar seversiniz bu takımı.Tığişi iyi hoş ta uzayınca biraz sıkıcı oluyor..İlk defa bu kadar büyük bir şey ördüm tığla.Kendimi tebrik ediyorum:))

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder