22 Ekim 2008 Çarşamba

QUEEN ELİZABETH HOTEL, MİSAFİRLERİNİ ŞIMARTIYOR.

Kemer Göynük'te bulunan ve gemi konsepti ile gelen konukların büyük beğenisini kazanan Queen Elizabeth Hotel, misafirlerini şımartmaya devam ediyor.Misafirlerine minimalist ve şahsileştirilmiş hizmetler sunan Queen Elizabeth Hotel, geleneksel olarak her hafta misafirlerini elleri ile besliyorlar Arı sütü, havyar, somon, karides gibi pahalı ürünlerden oluşan kahvaltıya tesisin sahibi Süleyman Güngör, Genel Müdür İzzettin Yurtsever, Executive Chef Recep Yüksel, F&B Müdürü Yaşar İba, Guest Relations Müdürü Hatice Hüner ve diğer departman müdürleri katılıyor.

Misafirlerine bebek gibi özenle baktıklarını söyleyen İzzettin Yurtsever, ’Onları şımartmak hoşumuza gidiyor’’ dedi.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder